KIES HIER UW STAD OF PLAATS!

ALKMAAR

(0)

AMSTERDAM

(0)

HAARLEM

(0)

HOORN

(0)

ENKHUIZEN

(0)

TEXEL

(0)

MEDEMBLIK

(0)

VOLENDAM

(0)

PURMEREND

(0)

DEN HELDER

(0)

Bedrijfsfeesten Noord-Holland

Unieke bedrijfsfeesten Noord-Holland beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Noord-Holland voor een unieke belevenis in deze prachtige provincie! Want Noord-Holland heeft veel te bieden. Mooie indrukwekkende steden met veel historie, prachtige uitgestrekte landerijen en volop strand aan de kust. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in vele steden en dorpjes. Van de drukte in een stad als Amsterdam, tot ontspanning aan de gehele kustlijn en op het eiland Texel. Noord-Holland biedt deze diversiteit waarbij wij als Evenementenbureau ons naar harte lust kunnen uitleven in organisatie van uw activiteit, feest of evenement.

Genieten met uw collega’s van onze bedrijfsfeesten Noord-Holland!
Originele bedrijfsfeesten Noord-Holland beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke thema’s en feesten graag! Noord-Holland biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een complete feestavond met uw collega’s of het complete bedrijf. Wij laten u daarom tijdens één van uw bedrijfsfeesten Noord-Holland graag kennis maken met unieke en originele thema’s. Van actieve buitenprogramma’s tijdens een ‘campingfeest’ tot aan een complete gamble night met professionele croupiers op locaties door heel Noord-Holland. Wij maken uw bedrijfsfeesten op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt diverse mogelijkheden op het gebied van feesten in vele steden. Neem een kijkje en ga rechtstreeks naar; Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Haarlem of Texel. Voor meer informatie over de vele mogelijke bedrijfsfeesten Noord-Holland kijkt u op bovenstaande websites, of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!