KIES HIER UW STAD OF PLAATS!

ALKMAAR

(0)

AMSTERDAM

(0)

HAARLEM

(0)

HOORN

(0)

ENKHUIZEN

(0)

TEXEL

(0)

MEDEMBLIK

(0)

VOLENDAM

(0)

PURMEREND

(0)

DEN HELDER

(0)

Teambuildingsdag Noord-Holland

Een unieke teambuildingsdag Noord-Holland beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Noord-Holland voor een unieke belevenis in deze prachtige provincie! Want Noord-Holland heeft veel te bieden. Mooie indrukwekkende steden met veel historie, prachtige uitgestrekte landerijen en volop strand aan de kust. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in vele steden en dorpjes. Van de drukte in een stad als Amsterdam, tot ontspanning aan de gehele kustlijn en op het eiland Texel. Noord-Holland biedt deze diversiteit waarbij wij als Evenementenbureau ons naar harte lust kunnen uitleven in organisatie van uw activiteit, feest of evenement.

Genieten van uw teambuildingsdag Noord-Holland!
Een Originele teambuildingsdag Noord-Holland beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke uitjes in deze provincie graag! Noord-Holland biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit met uw collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsdag Noord-Holland graag kennis maken met deze mooie provincie. Van actieve spelprogramma’s door het centrum van Alkmaar, Amsterdam, Hoorn en diverse andere steden, tot aan gezellige dinerspellen bij horecalocaties of teambuilding programma’s op het strand. Wij maken uw teambuildingsdag op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt diverse mogelijkheden op het gebied van uitjes in vele steden. Neem een kijkje en ga rechtstreeks naar; Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Haarlem of Texel. Voor meer informatie over een mogelijk teambuildingsdag Noord-Holland kijkt u op bovenstaande websites, of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!